Toen mijn papa tijdens de Tweede Wereldoorlog werd voorbereid en net op tijd in België werd uitgeladen voor het Ardennenoffensief, wachtten mijn moeder en zijn eerste 2 kinderen (ik was nog geen twinkeling in zijn ogen) dagen voor ook een tip van informatie over de strijd … en ook maanden gewacht op brieven van Pop zelf. De informatie kan worden gevonden in pijnlijk trage druppeltjes. Eerst berichten, dan flarden van programmameldingen op de radio, dan een papieren verhaal dat misschien wel of niet exact was … en ook in geen van dit was zelfs een petitie voor detailnieuws van of over Pop. Dat soort bestaan ​​zonder nieuws is nu moeilijk voor te stellen.

Online kan ik verhalen bekijken die zich eenvoudig ontwikkelen door mijn Google-startpagina nieuw leven in te blazen. Actueel nieuws wordt regelmatig bijgewerkt, met veel nieuwe input. Nieuws / pr in de hel van België, ik zie minuten oude videobeelden van gelegenheden op YouTube en lees ook realtime blogsites van alle kanten van de Engelstalige wereld. De verzending, intake en absorptie van nieuws is in extreme methoden veranderd.

We begrepen allemaal dat het web onze waarheid veranderde in iets gloednieuws … maar ook een jaar of twee geleden geloofden veel voorspellers dat we enig idee hadden van hoe de kijk op de gloednieuwe wereld eruit zou kunnen zien. Vergeet het op dit moment. Alle inzetten zijn uitgeschakeld, alle voorspellingen kunnen niet worden uitgevoerd. Niemand weet wat er nog in de winkel ligt. Minst van alle nieuwsorganisaties die we conventionele media noemen. Het lot van de kranten interesseert me … zowel omdat ik ben opgegroeid met mijn dagelijkse dosis van wat voor stof dan ook in de stad waar ik verbleef … en ook omdat de cultuur van de nieuwsverslaafde goed gedefinieerd was.

Het is iets om de wereld te omarmen en ook plezier te beleven aan reizen … maar het is nog een punt om naar te zoeken om de wereld ook te kennen terwijl je door de decennia ploegt. Nieuws / pr op de Belgische website Net als de mensen die 100 jaar geleden door paarden getrokken buggy’s op de markt brachten, weigerde het auto-exploderende marktaandeel te herkennen … traditionele kranten waren traag om de internet geloofwaardigheid voor nieuwsverspreiding te bieden. Ik denk dat regionale documenten op de een of andere manier zullen overleven (mogelijk vooral op internet) … omdat gebieden het belangrijkste schoonmaakhuis nodig hebben voor buurtinformatie.